P1030109.JPG

Udsigt fra klinikken

Jeg er certificeret kostvejleder fra Fitness Institute v. Henrik Duer. Aarhus
Herudover er jeg cand.mag. i nordisk sprog og litteratur fra Syddansk Universitet, Odense, samt uddannet lærer og læsevejleder.
 
Jeg har mange års erfaring med kost, undervisning og vejledning i praksis. Derfor kan jeg også hurtigt gennemse en problematik og sætte ind med relevante anvisninger, råd og vejledninger, som er målrettet den enkelte.
 
Mit fokus er altid at se og møde det hele menneske. Ligesom jeg gør mig umage med at skabe en konstruktiv, positiv og givende vejledning, som kan føre til et vellykket resultat.
Jeg er 53 år, mor til to voksne døtre og bor naturskønt sammen med min kæreste ved Ringkøbing fjord. Her ligger også min klinik i et dejligt bjælkehus med smukke kig over vandet. Det er et sted, der indbyder til velvære, nærvær, ro og fordybelse, så her er de allerbedste rammer for et godt personligt udviklende forløb.
Desuden holder jeg af samvær med familie og venner, ligesom jeg nyder at udfolde mig musikalsk og kreativt. Jeg nyder også gode bøger, musik og film, daglige vandreture i naturen og hyppige, lange rejser ud i verden. Jeg er optaget af livsglad sundhed med krop og sind i balance, og finder meget inspiration i andre landes køkkener og levevis.