Kostplaner

Mine færdige kostplaner er lavet til dig, som ikke ønsker et forløb, men gerne vil hjælpes til at tabe dig, ved at spise sund mad i de rette mængder.

Vælg kostplanen på 1500 kcal, hvis du er kvinde, inaktiv eller lettere fysisk aktiv

Vælg kostplanen på 1800 kcal, hvis du er kvinde og meget fysisk aktiv

Vælg kostplanen på 1800 kcal, hvis du er mand, inaktiv eller lettere fysisk aktiv

Vælg kostplanen på 2000 kcal, hvis du er mand og meget fysisk aktiv

Kostplanen på1200 kcal er til dig, der ikke rigtig taber dig på de 1500 kcal, og som ikke har tid eller lyst til at øge det fysiske aktivitetsniveau.

Send mig en mail med dit ønske. Herefter får du tilsendt en kostplan, der giver mulighed for et ugentligt vægttab på min. ½ kg, forudsat du holder fokus på din kost, og følger mine vejledninger.

Sammen med kostplanen får du mine vejledninger i at træffe de bedste og sundeste valg i din dagligvarebutik. I den rette mængde mad og den rette fordeling af alle de vigtige næringsstoffer, så du kan tabe dig på en hensigtsmæssig og sund måde.

Kostplanen består af 3 forskellige planer, der på en let og overskuelig måde viser, hvordan 3 forskellige dage kan se ud.

Kostplanen er bygget op omkring 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider, samt en daglig luksuspulje. De må gerne slås sammen, det vigtigste er blot, at du overholder kalorierne.
 

Kostplanen er beregnet efter den korrekte fordeling af de vigtige næringsstoffer og består af basis fødevarer,  kan købes i almindelige dagligvarebutikker.

Kostplanen er et fleksibelt redskab, som kan bruges både til hverdag og weekend. Du kan varierer den i en uendelighed, ved at bytte ud i ingredienserne: byt grønt med grønt, protein med protein, fedt med fedt, osv.

Det er vigtigt at du følger min vejledning, som giver dig mulighed for at bytte om på råvarerne indenfor de forskellige kategorier. Hermed lærer du hurtigt at sammensætte din egen optimale kost og bygge din nye livsstil op fra grunden.

Kostplanen indeholder ikke opskrifter.

Hvis du ønsker en personlig kostplan, så udfyld                                      .