top of page

Aftenkig fra klinikken

I dag rammes mange mennesker af de antoimmune sygdomme Hashimotos og psoriasis.
Andre plages af kroniske inflammationer, dvs. betændelsestilstande i kroppen. Der findes ingen entydig mirakelkur til at lindre eller kurere disse lidelser, men heldigvis oplever mange, at en øget indsats med den rette kost og levevis kan gøre en meget stor forskel. En del oplever således, at de kan holde sig helt eller delvis symptomfrie.

Har man eksempelvis et sind og en krop, der er slidt og udmattet af længere tids stress, så er der særlig god grund til at bruge lidt ekstra opmærksomhed på den kost, man indtager. Det gælder også, hvis man er udfordret af andre inflammationer.

Her handler det om, at få fundamentet i orden, og spise så optimalt som muligt.

Ønsker du hjælp til dette, så er du velkommen til at aftale tid til en konsultation i min klinik eller over telefonen. Efter en nøje klarlægning af din situation, vejleder jeg dig i det bedst mulige forløb og sammensætter en kostplan til dig.

Inden konsultationen bedes du udfylde 

                                  

Kostvejledningen tager hensyn til din livssituation og dine præferencer.

 

​Vejledningen​ indledes med en opklarende samtale af 60 minutters varighed.

I løbet af samtalen danner jeg mig et godt overblik over din situation, samt målet for hele forløbet.

 

Det indebærer bl.a.

  • en analyse af dine nuværende kostvaner

  • beregning af dit BMR (hvilestofskifte)

  • spørgsmål om din hverdag, livssituation, ressourcer og udfordringer.

  • vejledning i den rette kost og forslag til mere sundhed generelt.

  • inspiration til motion og bevægelse, bedre søvn, stresshåndtering, anti-inflammatorisk livsstil, samt øget energi og velbefindende.

Efter konsultationen udarbejder jeg din personlige kostplan, som bliver sendt til dig over mail. Kostplanen opsummerer vejledningen fra vores samtale, indeholder tre forskellige eksemler på dine daglige måltider, samt et udvalg af opskrifter. Desuden indeholder den tips til en sundere livsstil og brugbare anvisninger til, hvordan du træffer de gode valg på tallerkenen og i supermarkedet.

Desuden tilbydes du opfølgende samtaler efter behov: 30 minutter a´ 450 kr.

bottom of page